Promoții, Campanii, Oferte și Mesaje Publicitare

12.1. Vanzatorul poate publica pe Site informatii ori mesaje despre Bunuri, Servicii si/sau Promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

12.2.  Promotiile/ofertele prezentate pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate in mesajele ce le insotesc.

12.3.  Vanzatorul poate retrage sau poate modifica o oferta de Bunuri si/sau Servicii, in orice moment, fara a datora cuiva penalitati sau alt gen de daune, de orice natura.

12.4.  Tarifele afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul de lista, iar pretul netaiat este pretul pe care trebuie sa il plateasca Clientul pentru achizitionarea Bunului/Serviciului, in cazul in care sunt Bunuri/Servicii in promotie. Ele nu includ tariful aferent Serviciului de transport. Astfel, se evidentiaza promotia pentru fiecare Bun/Serviciu, prezentand pretul initial (taiat), respectiv pretul de promotie (de plata).

12.5.  Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea Bunurilor/Serviciilor, caracteristici si greutate, a preturilor, a stocurilor per Bun si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia link-uri catre alte site-uri etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind cu titlu de prezentare.