Cumpărați ieftin un pat de calitate excelentă cu livrare în Chșinău. Oferim o gamă largă de paturi matrimoniale moderne, cu ladă de depozitare, cu beculețe led, de diferite mărimi, realizate în diferite stiluri. Varietatea produselor vă permite să găsiți o opțiune potrivită pentru orice stil de interior - și pentru orice buget.

Oferim zeci de opțiuni pentru paturi matrimoniale, cu un sistem de filtre convenabile pentru a vă ajuta să navigați în varietatea ofertelor noastre. Oferim paturi de diferite lățimi - echipate cu saltele ortopedice de calitate, și fără. La fel puteți cumpăra un pat cu mecanisme de ridicare, și modele echipate cu sertare pentru lenjerie.

Toată mobila pe care o oferim este:

  • Fabricată din materiale de calitate care sunt sigure pentru sănătatea dumneavoastră;
  • Se remarcă printr-o construcție bine gândită și o execuție impecabilă;
  • Este puternică, durabilă, poate rezista la cicluri repetate de asamblare și dezasamblare;
  • Este certificată;
  • Este livrată de către compania noastră la adresa din Chișinău.

Pe paginile site-ului Exotic.md,  veți găsi informații complete despre paturile matrimoniale oferite de noi: dimensiunile patului, materialele și caracteristicile de construcție, caracteristicile saltelei, caracteristicile de finisare și completare etc. Acest lucru vă va permite să faceți cu ușurință alegerea corectă, alegând un pat care se va potrivi perfect în interiorul dormitorului dumneavoastră.

Cumpărați un pat dublu ieftin cu saltea

Unul dintre avantajele paturilor de la exotic.md, este costul accesibil. Aici puteți cumpăra un pat tapițat cu o saltea ortopedică cu un grad de fermitate adecvat, la prețuri mici - fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Disponibilitatea paturilor duble în clasa economică (categorie de produse separată) vă permite să găsiți o opțiune excelentă chiar și cu un buget modest. În plus, magazinul organizează în mod regulat promoții și vânzări, permițând economii suplimentare la achiziționarea patului. Mobilierul ieftin fabricat din panouri din plăci aglomerate laminate de înaltă rezistență, prietenoase cu sănătatea, este durabil, de lungă durată și totuși arată impecabil - și vă va fi de folos mulți ani de acum încolo.