Fiecare dintre noi știe că achiziționarea unei saltele de calitate care să se potrivească nevoilor noastre este foarte importantă/. Dar atunci când vine vorba de cumpărarea unei saltele pentru copii, calitatea și proprietățile saltelei devin foarte importante. Astfel, dintre numeroasele tipuri de saltele, doar unele sunt potrivite pentru copii. Deci, care sunt cele mai bune saltele recomandată copiilor?
 

Mai jos vă aducem 10 recomandări atunci când alegeți cea mai bună saltea pentru camera copilului dvs


 

  1. Rigiditate. Modelele de duritate medie și mare sunt recomandate pentru bebelușii de orice vârstă. Aceasta nu înseamnă că salteaua nu trebuie să nu se îndoaie sub presiunea corpului, dar produsul trebuie să fie suficient de elastic pentru a oferi suportul necesar coloanei vertebrale. Atunci când alegeți o saltea pentru pătuț, nu uitați că, cu cât bebelușul este mai mic, cu atât mai rigidă trebuie să fie lenjeria de pat. 
  2. Fermitatea saltelei este obținută prin combinarea diferitelor materiale, precum și prin prezența unui bloc de arcuri.
  3. Dimensiune. O saltea pentru pătuț de bebeluș trebuie aleasă ținând cont de dimensiunea patului. Pentru a se evita riscul de rănire, spațiul dintre saltea și pereții laterali trebuie redus la minimum, dar salteaua trebuie să se potrivească în pat fără să fie strânsă. Distanța de la saltea până la laterale nu trebuie să fie mai mare de 3 cm.
  4. Husa. Această acoperire trebuie să fie cât mai naturală și să fie bine ventilată. Fabrica Ascona folosește materiale hipoalergenice unice, care sunt perfect etanșe, dar care împiedică apariția bacteriilor. În plus, saltelele pentru pătuț Ascona au huse detașabile, care pot fi spălate cu ușurință.
  5. Respectarea mediului. Pentru colecția Mediflex Kids se folosesc materiale ecologice care au toate certificatele de calitate necesare și sunt aprobate de Roszdravnadzor. Saltelele Ascona pentru copii au proprietăți antibacteriene ridicate și nu conțin substanțe nocive, cum ar fi formaldehida.
  6. Siguranță. Produsele sunt fabricate pe baza recomandărilor pediatrice și ortopedice.
  7. Asigurarea calității. Controlul strict al calității în trei etape în producție asigură un nivel ridicat de fabricație a produselor.
  8. Recuperarea formei - sub sarcină și presiune, straturile de umplutură se autorepară rapid, fără să se încovoaie;
  9. Densitate - spumă poliuretanică, latexul și cocosul de nucă de cocos au o structură cu densitate mare;10
  10. Echilibrul dintre calitate - preț.