Dacă lucrați, studiați sau sunteți foarte ocupat în timpul săptămânii, iar în weekend doriți să vă relaxați acasă sau în afara orașului, magazinul online este cea mai bună soluție. La magazinele online puteți găsi o gamă vastă de produse: de la saltele - până la paturi.

Pe site-ul nostru puteți cumpăra cu ușurință paturi în Chișinău, sau în Moldova.  În primul rând, este comod - veți găsi o gamă vastă de paturi ieftine,cu  dimensiuni și materiale diferite, în al doilea rând, este practic - site-ul nostru are o descriere a tuturor produselor pe care o puteți înțelege cu ușurință.

Apropo de prețuri, aceasta este probabil cea mai bună parte. Produsul este mult mai ieftin decât în magazin, deoarece nu sunt cheltuieli adiacente.

Să cumpărați un pat într-un magazin online este foarte simplu și de încredere, deoarece la fiecare produs oferim întotdeauna un certificat de garanție a calității.

Pentru fiecare produs achiziționat de pe site-ul nostru, oferim un certificat de garanție a calității. De aceea, puteți fi în siguri în ceea ce privește investiția banilor dumneavoastră. În cazul în care nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră, puteți contacta call center-ul nostru, unde consultantul va rezolva toate problemele legate de achiziția dumneavoastră.
 

Cum să alegem un pat bun?

Cel mai important lucru atunci când alegeți un pat este dimensiunea,i baza și mecanismul.
 

Există trei dimensiuni de pat:

Single - lățimea saltelei 80-100 cm

Mediu - 100-150 cm

Dublu - 190-200 cm.

Cunoscând aceste măsuri, puteți alege un pat pentru o persoană sau două. Dacă vă plac paturile largi, dar nu doriți să cumpărați un pat dublu, sau nu aveți suficient spațiu în cameră, atunci un pat mediu este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Când vine vorba de rame, designul acestora determină confortul viitor și calitatea patului dumneavoastră.
 

Există trei tipuri de baze:

Solidă - o singură foaie de placaj, astfel de paturi sunt rigide și, de obicei, astfel de baze sunt folosite pe paturi ieftine.

Un pat cu cadru metalic - realizat din lemn masiv lipit și tuburi metalice. Lamele sunt fixate transversal pentru un confort maxim. Astfel, astfel de paturi sunt mai confortabile și sunt poziționate în categoria de preț mediu.

Baza cu arc - se găsește doar la cele mai scumpe modele. O astfel de bază este un cadru robust din lemn masiv cu arcuri de design special.

Mecanisme de depozitare - acesta este un mecanism foarte convenabil, în funcție de design. În baza patului puteți depozita lucruri sau lenjerie de pat, ceea ce este foarte comod.
 

Există 3 tipuri de mecanisme de deschidere:

Manual - această ridicare necesită un efort considerabil, astfel încât nu toată lumea este potrivită, dar prețul justifică acest dezavantaj, în plus, acest mecanism este foarte fiabil.

Cu arc - acest tip de deschidere este mai ușor, dar arcurile se uzează rapid și vor trebui înlocuite mai des.

Ridicare cu gaz - în acest design, amortizorul poate prelua întreaga sarcină, dar dezavantajul acestei saltele este prețul ridicat.

Dacă țineți cont de toți acești factori atunci când cumpărați un pat din magazinul nostru online, veți face alegerea corectă și veți economisi timpul prețios.