Când ne imaginăm o cameră de zi, gândul ne duce la o canapea, un fotoliu, un televizor, dar este imposibil să ne-o imaginăm fără ceva atât de mic și la îndemână ca o măsuță de cafea.
Acesta va diversifica și decora interiorul, va deveni un element de bază, o piesă de mobilier convenabilă pentru a plasa reviste, o vază cu flori, sau un loc pentru a servi un ceai gustos.

Măsuța pentruliving este o bună alternativă la masei pentru sufragerie.
Avantajele acestei piese de mobilier sunt:

  •  ușor de îngrijit;
  •  multifuncționale;
  •  transportabile;
  •  nu ocupă mult spațiu.

Și pentru ca aceasta să servească drept un accent neobișnuit de design, trebuie să vă asigurați că masa este potrivită atmosferei generale a camerei și aduce frumusețe și funcționalitate în interior.

Forma măsuțelor de cafea diferă. De la geometria strictă - ovală, pătrată, poligonală, până la produse de configurație arbitrară, neobișnuită. La fel și materialele din care sunt confecționate fiind o alternativă pentru fiecare client: măsuțe din sticlă, din lemn, din metal, ceea ce oferă o gamă largă pentru a vă alege masa!

Detalii cromate, forme neobișnuite ale picioarelor și blaturilor, margini originale, combinații interesante de lemn, sticlă și metal - există o mulțime de opțiuni din care puteți alege!

Înălțimea măsuțelor moderne în living variază de asemenea. Acest lucru este influențat de modul în care va fi folosită piesa de mobilier, deoarece mesele sunt adesea folosite pentru lucru, de exemplu pentru a instala un laptop, prin urmare picioarele mesei trebuie să fie mai înalte.

Mesele pot fi atât de neobișnuite încât devin, pe lângă funcția lor principală, un loc suplimentar pentru a sta.

Privind imaginile unei mese de cafea din interior, nu poți să nu-ți imaginezi o seară confortabilă în care să te uiți la filmul tău preferat într-o companie plăcută, cu cafea proaspăt preparată și biscuiți pe o masă frumoasă.