Dormitorul este un loc confortabil pentru a vă relaxa și a vă simți confortabil. Mobilierul din el ar trebui să fie propice relaxării. Prin urmare, se recomandă alegerea unui mobilier elegant, realizat din materiale naturale, în culori plăcute. De ce am nevoie de o comodă în dormitor, la ce ar trebui să fiu atent atunci când aleg o comodă? Magazinul online Exotic.md, este gata să împărtășească din experiența sa.

Ce tipuri de comode de sertare pentru dormitor:

Clasic. Modelul obișnuit sub forma unui dreptunghi cu mai multe sertare - de la 2 la 10-15, este realizat într-o gamă largă de dimensiuni. Varietățile joase și înguste nu sunt foarte încăpătoare, dar pot înlocui o măsuță de cafea sau un dulap pentru televizor. În cuferele largi și adânci puteți depozita lenjerie de pat, haine, cosmetice, materiale de artizanat.

Dulapuri. Modelul se aseamănă cu cele clasice, dar diferă în ceea ce privește caracterul complet. În plus față de sertare, este echipat cu uși de închidere, în spatele cărora se află nișe și rafturi spațioase.

Comodă cu sertare și oglindă. Poate înlocui cu succes o măsuță de toaletă. În acest caz, sertarul superior este rezervat pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală.

Mobilierul de depozitare este mai des întâlnit în varianta staționară. Cu toate acestea, există și alte opțiuni, cum ar fi cele mobile pe roți sau montate pe perete. 

Comodă pe colț. O formă practică care vă permite să folosiți la maximum spațiul liber din cameră. Partea superioară a unui astfel de piept de sertare poate fi folosită ca masă, masă de toaletă, un loc pentru obiecte de interior. 

Dimensiunea unei comode depinde de mărimea camerei și de nevoile tale. Dacă aveți nevoie de mult spațiu de depozitare, ar trebui să alegeți cel mai simplu și mai spațios mobilier. Comodele cu forme neobișnuite sunt mai mult în scop decorativ.

Înainte de a vă alege mobilierul de depozitare, măsurați cât spațiu puteți aloca pentru acesta în dormitor. Lățimea este importantă în cazul în care intenționați să amplasați comoda într-o nișă sau între alte piese de mobilier.

Materiale pentru comode

Comodele moderne pentru dormitor pot fi realizate din aproape orice material. Principalul lucru este fiabilitatea și durabilitatea tuturor componentelor.

Lemn natural
Lemnul masiv este unul dintre cele mai scumpe materiale, dar costul ridicat este compensat de durabilitate și de caracterul ecologic. Mobila poate fi fabricată din lemn de esență moale (mesteacăn, pin) sau din lemn de esență tare (stejar, fag, frasin). Comodele din lemn au o textură frumoasă și o culoare naturală plăcută; prin urmare, adesea nu sunt vopsite, ci pur și simplu acoperite cu lac (transparent sau colorat).

PANOURI AGLOMERAT (PAL) sau MDF
Materialele ecologice moderne sunt fabricate prin presare la cald din așchii de lemn și rumeguș. Sunt accesibile, ușor de lucrat și ușor de întreținut. Durata de viață a mobilierului din plăci aglomerate și MDF variază între 7 și 12-15 ani. Aceste comode sunt, de obicei, laminate cu o peliculă rezistentă în culori la modă sau imitație de granulație de lemn.

La magazinul nostru online, veți găsi o varietate de comode ieftine și moderne pentru dormitorul dvs. Accesați Exotic.md și asigurați-vă de caltatea produselor noastre, făcând cumpărătura la 1 click!