Bineînțeles, patul este obiectul de bază în dormitor. În plus, există, de obicei, un sistem de depozitare - poate fi un dulap și/sau o comodă, o noptieră, în unele cazuri, o măsuță de toaletă.

  • Dimensiunea camerei joacă un rol important - cu cât este mai mare, cu atât mai multe obiecte puteți amplasa. 
  • Este o idee bună să aveți tot mobilierul în același stil. Mulți preferă articole din aceeași colecție.
  • Sunt de preferat nuanțele luminoase, nuanțele de culori pale, deoarece au un efect liniștitor. 

Bazându-vă pe aceste reguli simple vă veți ajuta să găsiți opțiunea potrivită.

Ce mobilier se potrivește cel mai bine pentru dormitor? 

În primul rând, ar trebui să fie confortabil. În al doilea rând, este mai bine dacă va fi într-un stil similar. Magazinele online moderne oferă o gamă largă de modele care se potrivesc tuturor gusturilor și bugetelor. În magazinele offline, oferta este limitată, iar mobilierul poate fi mai scump. Și nu este întotdeauna posibil să găsești setul potrivit într-un singur loc. Datorită internetului, puteți alege pe îndelete modelul care vă place, vă puteți consulta cu un partener și puteți face o achiziție bine gândită și de succes. 

Ce tipuri de mobilier de dormitor sunt disponibile?

Desigur, puteți pune orice doriți în orice cameră, dar există un set tradițional de elemente care sunt cel mai des folosite pentru a decora dormitorul.

Patul este, de obicei, punctul central al camerei. O canapea sau un fotoliu este, de asemenea, o opțiune. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți oameni aleg un pat ca loc de dormit, iar acest lucru nu este surprinzător. Puteți cumpăra un pat cu saltea ortopedică și perne care vă fac somnul mult mai confortabil.

Măsuța de noptieră este un element opțional, dar foarte frumos al interiorului. De regulă, femeile nu se pot lipsi de ea, deoarece este foarte convenabil să depoziteze cosmetice și alte obiecte mici necesare într-o noptieră. În plus, acest tip de mobilier poate deveni un element de design (producătorii oferă multe modele cu un design original).

Garderoba de haine - ar trebui să încapă majoritatea lucrurilor. Uneori, dulapurile sunt puse în camera de zi, dar nu sunt funcționale.

În magazinul nostru on-line: Exotic.md, o să găsiți o varietate de dormitoare moderne, de lux sau clasice, ce neapărat vor fi pe placul dvs, la prețuri rezonabile!