Camerele de baie de toate mărimile sunt dotate cu dulapuri cu oglinzi. Rafturile și nișele acestora sunt ideale pentru depozitarea articolelor de toaletă. Acestea pot fi folosite pentru a depozita detergenți și alte produse de baie. Fiecare produs are avantaje și dezavantaje. Dulapurile de baie cu oglinzi nu fac excepție.

Care sunt beneficiile dulapurilor de baie cu oglinzi?

Avantajele acestor articole de mobilier sunt numeroase. Printre acestea se numără:

posibilitatea de a mări în mod invizibil dimensiunea suprafețelor de lucru prin instalarea unor rafturi care nu sunt prevăzute în proiect;
dulapurile sunt proiectate structural astfel încât să poată fi instalate oriunde, de exemplu într-un colț;
prezența iluminatului interior elimină necesitatea unui iluminat puternic în încăpere;
posibilitatea de a alege orice mecanism de deschidere a ușii;

Produsele bune sunt fabricate din materiale de înaltă calitate: 

plăci laminate, care sunt impermeabile la apă și garantează longevitatea dulapului;
plăcile utilizate în producția de dulapuri sunt prelucrate în diferite moduri: la suprafață lucioasă sau mată, la imitarea oricărei structuri - metal, lemn, marmură și altele;
o varietate de culori și finisaje pentru a evidenția suprafața oglinzii;
posibilitatea de a comanda un dulap de orice dimensiune și formă, puteți ascunde chiar și utilitățile inestetice în dulap.

Care sunt dezavantajele?

Ca orice produs, dulapurile cu oglinzi au dezavantaje:

necesitatea unei întrețineri atente, fără utilizarea de agenți agresivi;
ventilația slabă duce la deteriorarea dulapului și a mecanismului de deschidere a ușilor;
plăcile absorb mirosurile, se pot umfla și pot cauza mirosuri neplăcute;
oglinda se zgârie sau se sparge ușor.

Dar, indiferent de câte dezavantaje au dulapurile, există totuși mai multe avantaje. Dacă aveți grijă să aerisiți și să îngrijiți corespunzător mobilierul, aceasta va v-a bucura mult timp. Dacă optați pentru un dulap cu oglindă pe podea, alegeți unul cu picioare nichelate. Dulapurile montate pe perete trebuie să fie instalate cu grijă. 

Dulap de baie suspendat cu oglindă

Oglinzile luminează interiorul unei încăperi. Camera pare mai spațioasă, accentele sunt distribuite corect. Chiar și o cameră inestetică poate deveni fermecătoare. O oglindă are un scop funcțional. Și totuși, extinde vizual spațiul, ca un efect 3D. O suprafață oglindită este folosită pentru decorare prin sablare. 

O baie clasică va căpăta o frumusețe deosebită dacă decorați un dulap de oglinzi în ea cu rame aurite, care amintesc de stilul tabloului. În cazul în care proprietarii doresc să introducă motive etnice în stilul băii, puteți decora suprafața oglinzii cu motive traforate, împletindu-le în bordură. Iar un design minimalist al băii va deveni mai original dacă marginile suprafeței oglinzilor sunt montate la nivel. Oglinda are un aspect auster și minimalist, așa cum este tipic acestui stil.

Dacă căutați dulapuri pentru baie în Chișinău, toate aceste modele de dulapuri și chiar mai multe, le puteți găsi pe site-ul nostru: exotic.md.