Mobilă tapițată este un pilon al camerei de zi în fiecare casă. În plus, mobilierul tapițat determină designul general al livingului.

Înainte de a alege o canapea cu fotolii în living,  trebuie să decideți ce stil doriți să mobilați camera de zi.

Există o mulțime de stiluri și tendințe în designul mobilierului tapițat, de la lofturi relaxate la clasicele grandioase. Pentru a vă ajuta să decideți, vă prezentăm 6 stiluri populare:

Minimalism

Semnele distinctive ale minimalismului sunt:

În mare parte alb, gri, argintiu
Elemente de decor minimaliste
Linii drepte clar definite, accentuate de culori
În principal materiale naturale

High-tech

O tendință care ne-a venit din anii '60 și care este populară și astăzi. Un set de mobilier tapițat realizat în stil high-tech va avea următoarele caracteristici distinctive:

Tapițerie monocromă obligatorie
Linii drepte ascuțite
Combinație de forme geometrice
Negru, alb, bej, nisip și culori metalice

Loft

Interioarele în stil loft vor avea cu siguranță mobilier tapițat cu piele și o varietate generoasă de fotolii și pufuri. 

Modern

Mobilierul Art Nouveau se caracterizează prin textura sa și prin combinarea diferitelor materiale, în principal lemn și metal.

Caracteristicile distinctive ale mobilierului în stil Art Nouveau:

Forme originale și neobișnuite. Camerele de zi în stil Art Nouveau sunt de cele mai multe ori mobilate la comandă de la producător, create în conformitate cu proiectul original.
Accentul este pus pe funcționalitate și confort. Toate detaliile trebuie să aibă o utilizare. Nu se va adăuga nicio pernă sau mâner doar pentru decorare.


Clasicism

Nu orice magazin de mobilă din ziua de azi ar îndrăzni să expună la vânzare o canapea clasicistă. Adevărul este că acest stil nu are legătură cu caracterul practic. Clasicismul celebrează idealurile antice grecești de frumusețe și combină austeritatea și splendoarea luxoasă.

Stilul clasicist este caracterizat de culorile și texturile lemnului prețios.  


Provence

Menționarea stilului Provence evocă asocieri cu căldura, lenea și lipsa de grabă din mediul rural francez. Interioarele au o atmosferă prietenoasă, idilică. Camerele se caracterizează prin tonuri deschise, aerisire, prezența mobilierului învechit și a spiritului vremii pe pereți.


Lăsând la o parte aspectul estetic, la noi pe site-ul; exotic.md veți fi plăcut surprinși de o gamă largă de produse și servicii: aici puteți comanda un design conceptual de mobilier pentru camera de zi, puteți alege mobilier pentru adolescenți, puteți obține atât un set complet pentru casa dvs.  În plus, magazinul nostru livrează în toate regiunile Moldovei, astfel încât puteți comanda mobilă noastră oriunde vă aflați.