Înainte de a cumpăra o canapea de lux  pentru living, ar trebui să știi câteva lucruri.  Canapeaua este una dintre cele mai importante piese de mobilier din sufragerie, așa că ar trebui să fie cât mai confortabilă.  Tuturor ne place să stăm pe canapea pentru a ne relaxa la sfârșitul unei zile obositoare.  Și când avem oaspeți, îi invităm adesea să stea pe canapea.
Livingul devine mult mai atrăgător atunci când are o canapea confortabilă, cu un design plăcut și o durabilitate excelentă.

Când doriți să cumpărați o canapea nouă, trebuie să luați în considerare următoarele aspecte:
 * Dimensiunea canapelei;
 * Forma și designul său;
 * Model si tip tapiterie;
 * Alte caracteristici opționale (de exemplu, cutie de depozitare).

 În general, va trebui să țineți cont de dimensiunile canapelei, precum și de construcția acesteia, deoarece culoarea și tapițeria pot fi schimbate cu ușurință, așa că nu acordați prea multă atenție acestui detaliu.

 Ce canapea să alegi pentru un living mic?


 Adesea, clienții ne solicită să dăm recomandări pentru camere mici.  Și în acest caz, uneori s-ar putea să aveți nevoie de o canapea pentru un living nu foarte spațios.  În acest sens, o canapea de colț nu este întotdeauna cea mai bună soluție, deși poate fi luată în considerare.
 În ciuda dimensiunilor mici a sufrageriei, confortul ar trebui să fie în continuare o prioritate.  Nu ar trebui să alegeți o canapea cu lățimea sezutului mai mică de 90 cm, dar puteți găsi un compromis în alegerea cotierelor pentru canapea.
 O canapea cu cotiere mari va ocupa mai mult spațiu în sufragerie și, în plus, nu contribuie la confort.

 Canapeaua nu este întotdeauna adiacentă peretelui. Deși există o tendință în creștere de a lipi canapeaua de perete, aceasta nu este o regulă generală care ar trebui aplicată întotdeauna.  Dacă camera dvs. de zi este combinată cu o bucătărie, atunci puteți folosi o canapea ca separator.  Astfel, veți obține o zonă de luat masa foarte frumoasă și confortabilă.

 În astfel de situații, când canapeaua nu este așezată pe perete, ci în zona centrală, trebuie acordată atenție și designului spătarului canapelei, astfel încât acesta să fie cât mai atractiv.  În caz contrar, va trebui să-l așezi lângă perete.
 Una sau mai multe canapele pentru sufragerie?
 Dacă ai norocul sa ai un living foarte spațios, atunci posibilitatile sunt nelimitate.  În astfel de cazuri, poți chiar să alegi mai multe canapele pentru a le aranja în formă de L sau chiar una vizată.

 O masă de colț este, de asemenea, o idee bună în aceste situații, dar este important să nu o așezați chiar lângă un perete, ci suficient de departe încât să încapă în spatele ei o vitrină, o bibliotecă sau obiecte similare.

 Reguli pentru determinarea dimensiunii canapelei
 Deși este piesa centrală a sufrageriei, nu trebuie să ocupe mai mult de 30% din cameră.  În ceea ce privește sezutul canapea, am aflat deja ca lățimea acestuia ar trebui sa fie de 90 cm pentru ca confortul sa fie la un nivel înalt.

 Stilul canapelei? Cum doriți să arate canapeaua?
 Este foarte important să stabiliți în ce stil doriți să vă vedeți camera de zi de la bun început.  Vrei să fie clasic, modern sau minimalist?  Canapeaua ar trebui să se potrivească cu stilul pe care îl alegeți.  Stilul rustic poate fi, de asemenea, foarte interesant pentru un living primitor.

 Având în vedere toate aceste sfaturi, cu siguranță veți putea alege o canapea de care veți fi foarte mulțumiți.  Pe site-ul nostru: exotic.md, veți găsi o gamă largă de canapele moderne cu design frumos, la prețuri accesibile. 

Vedeți ofertele noastre!